Weishaupt luft vand varmepumper i Sæby, Dronninglund og Frederikshavn

Weishaupt er en komplet varmeforsyning

 

Weishaupt luft vand varmepumpen udnytter energien fra udeluften via en luftkanal til opvarmningen. Varmepumpen til opstilling indendørs anbringes typisk i bryggerset, præcis som den traditionelle kedel, du kender.

Som kendt ved tysk håndværk, er Weishaupt en solid spiller på markedet, når det gælder luft vand varmepumper. Der findes en varmepumpe til et hvert behov og ejendom – de findes i størrelser fra 8 til 28 kWh, så du kan vælge den rette størrelse til din bolig.

Varmepumperne er driftssikre og har et fantastisk energiudbytte – af 1 kWh strøm genererer den 3 til 4 gange så meget varmeenergi.

 

Helt enkelt – hent bæredygtig energi ind udefra – udnyt energien fra udeluften inde i huset.

 

Vi står klar til at rådgive dig om Weishaupt – kontakt os på ☎️ 98 46 24 66 eller 📧 lars@saeby-el.dk.

Weishaupt varmepumpe i Sæby

Fordele ved Weishaupt luft vand varmepumper

R32

Komplet varmeforsyning

Varmepumpe, varmekreds og varmtvandsfordeling i ét kompakt skab

bæredygtig

Bæredygtig

Lavere CO2-udledning end andre traditionelle opvarmningsformer

luft

Lang levetid

Materialer i høj kvalitet og robust konstruktion

besparelse

Tilskudsberettiget

Varmepumperne er i de fleste tilfælde tilskudsberettigede

styring

Støjsvag drift

Kompressor og ventilator kan næsten ikke høres grundet formgivning og svingningsafkobling

R32

Komplet varmeforsyning

Varmepumpe, varmekreds og varmtvandsfordeling i ét kompakt skab

bæredygtig

Bæredygtig

Lavere CO2-udledning end andre traditionelle opvarmningsformer

luft

Lang levetid

Materialer i høj kvalitet og robust konstruktion

besparelse

Tilskudsberettiget

Varmepumperne er i de fleste tilfælde tilskudsberettigede

styring

Støjsvag drift

Kompressor og ventilator kan næsten ikke høres grundet formgivning og svingningsafkobling

Luft vand varmepumpe af Weishaupt i Sæby
Familie med en Weishaupt varmepumpe i Sæby

Vi har erfaring med varmepumper fra Weishaupt. Kendetegnet ved tyske mærker er kompromisløs kvalitet og dette er også tilfældet med Weihaupt, når det kommer til luft vand varmepumper. Det er varmepumper vi kan stå inde for og som vi anbefaler til vore kunder, da de er driftssikre og har en lang levetid. Vi holder til i Sæby, men kører til Dronninglund og Frederikshavn og omegn. Kontakt os på ☎️ 98 46 24 66 eller 📧 lars@saeby-el.dk for et uforpligtende tilbud.

 

Yderligere fordele

 

Driftsikker

Weishaupt luft vand varmepumper leverer varme uden problemer, selv ved minusgrader helt ned til -25 °C. Dette gør at du altid er sikret en behagelig temperatur i din bolig – hele året rundt.

 

Energi

Størstedelen af energien kommer gratis fra naturen. Ved at udnytte de vedvarende energikilder til opvarmning eller til at opvarme brugsvand mindsker du behovet for andre kilder af råstoffer – med begrænsede lagre. Fordi luftenergien er til rådighed i nærmest ubegrænsede mængder og er gratis i en forstand, er det også på længere sigt en løsning på vejen mod at blive praktisk talt uafhængig af f.eks. olie eller gas.

 

Dagligdag

En varmepumpe bruger ca. 3/4 termisk energi fra luften og de resterende 1/4 fra strøm til opvarmning af boligen. Ud over dette kan systemet også nedkøle. Systemet er tilmed fuldautomatisk, lydsvag og vedligeholdelsesfri drift, så du i dagligdagen kan bruge din egen energi og tid på andre vigtigere ting.

 

Styring

Styringen af en Weishaupt varmepumpe foregår i den indbygget varmestyring, der regulerer, styrer og overvåger hele varmepumpesystemet fuldautomatisk, afhængigt af udetemperaturen. Efter behov eller lyst kan den centrale varme og brugsvandet indstilles og tilpasses – det giver komfort og mulighed for tilpasning alt efter individuelle behov. 

Weishaupt udedel i Nordjylland

Kræver overvejelse

Hos Sæby El A/S ved vi at det kan være svært at finde ud af, hvilken løsning, der er den bedste for dig, din bolig og i særdeleshed din familie. Vi står derfor gerne til rådighed med hjælp og råd og vi ved at en større investering som en luft vand varmepumpe er en stor beslutning, en beslutning, der kan og bør tage tid. Så når du har besluttet dig og er klar, står vi altid klar. Skulle du derimod være i tvivl om noget eller har andre spørgsmål relateret til Weishaupt varmepumper, er du altid velkommen til at tage kontakt til os på ☎️ 98 46 24 66 eller 📧 lars@saeby-el.dk . Vi holder til i Sæby, men kører i hele Nordjylland.

Kontakt os

Privatlivs- og cookiepolitik

4 + 15 =

Find os

Havnen 16
9300 Sæby

Tlf.: 98 46 24 66
Mail: lars@saeby-el.dk