Daikin luft vand varmepumper i Sæby, Dronninglund og Frederikshavn

Daikin leverer overlegen komfort og effektivitet

 

Med deres overlegen komfort, energieffektivitet og stabilitet samt en enkel og intuitiv styring er luft vand varmepumperne fra Daikin nogle af de bedste på markedet.

Om du er i gang med at bygge nyt, renovere eller ombygge, så er der en model til enhver situation. Daikin varmepumper er et solidt valg til byggeprojekter, hvor isolationerne i forvejen er optimale ift. tidens standard.

Daikin gulvmodel i Sæby

Daikin er også et godt valg, hvis du står og skal udskifte f.eks. olie- eller gasfyret i en ældre bolig, da man kan se besparelser på varmeregningen. Alle er produceret og udviklet i Europa og fungerer derfor perfekt under det skandinaviske klima, da de er lavet med det nordiske vejr i tanken.

 

Skal du have en luft vand varmepumpe fra Daikin, eller kunne du tænke dig at vi kommer ud og laver et uforpligtende tilbud, specielt til din bolig? Så giv os et kald eller skriv en e-mail til os på ☎️ 98 46 24 66, 📧 lars@saeby-el.dk.

Fordele ved Daikin luft vand varmepumper

R32

Fremløbstemperaturer

Driftsområde helt op til 65°C

bæredygtig

Miljøvenlig

Lavere CO2-udledning takket være Bluevolution*

luft

Ydelse i top

Bedste energiklasser

besparelse

Energibesparende

Højere besparelser

styring

Styring

Nem opsætning, overvågning og vedligeholdelse

R32

Fremløbstemperaturer

Driftsområde helt op til 65°C

bæredygtig

Miljøvenlig

Lavere CO2-udledning takket være Bluevolution*

luft

Ydelse i top

Bedste energiklasser

besparelse

Energibesparende

Højere besparelser

styring

Styring

Nem opsætning, overvågning og vedligeholdelse

Væg- og gulvmodel af Daikin i Sæby

Vi har god erfaring med varmepumper fra Daikin. Som et af de største mærker inden for varmepumper, er det også et brand vi kan stå inde for og som vi anbefaler til vore kunder, da de er nogle af de bedste på markedet. Vi holder til i Sæby, men kører til Dronninglund og Frederikshavn og omegn. Kontakt os på ☎️ 98 46 24 66 eller 📧 lars@saeby-el.dk for et uforpligtende tilbud.

 

Teknologier

 

*Bluevolution

Bluevolution-teknologien er Daikins in-house udviklet teknologi bestående af optimeret kompressorteknologi og kølemidlet R32. Din varmeregning reduceres takket være varmepumpens ydelse og det resulterer i de højeste energimærker, helt op til A+++.

 

Design

Din varmeløsning er en fast del af dit hus og for at sikre, at enheden passer perfekt ind i boligen uden at forstyrre helheden eller det overordnede udtryk. Varmepumperne kan fås i en hvid og sølvgrå model.

 

Pasform

Med både en gulv- og vægmodel findes der en model til enhver boligtype. Gulvmodellen indeholder enten en 180L eller 230L brugsvandsbeholder. Gulvmodellen passer ind i de fleste en-families boliger. Hvis pladsen er træng, er der vægmodellen. Vægmodellen kan kombineres med en ekstern brugsvandsbeholder.

 

Miljøvenlig enhed

Ved hjælp af R32 kølemidlet og udnyttelsen af den termiske energi fra udeluften, er Daikins varmepumper en bæredygtig løsning.

Daikin udedel i Sæby

En stor investering

Hos Sæby El A/S ved vi at det kan være svært at finde ud af, hvilken løsning, der er den bedste for dig, dit hjem og din familie. Vi står derfor gerne til rådighed med hjælp og råd og vi ved at en større investering som en luft vand varmepumpe er en stor beslutning, en beslutning, der kan tage og bør tage tid. Hvis du er i tvivl om noget eller har andre spørgsmål, er du altid velkommen til at tage kontakt til os på ☎️ 98 46 24 66 eller 📧 lars@saeby-el.dk . Vi holder til i Sæby, men kører i det meste af Nordjylland.

Kontakt os

Privatlivs- og cookiepolitik

5 + 7 =

Find os

Havnen 16
9300 Sæby

Tlf.: 98 46 24 66
Mail: lars@saeby-el.dk