Hvidevareservice Frederikshavn, Sæby, Dronninglund

Hvidevarer
Installation, reparation og salg –  Sæby, Frederikshavn, Dronninglund

Hvidevareservice hos Sæby EL ved Frederikshavn – vi hjælper med reparation og installation, og du kan også købe et stort udvalg af hvidevarer i vores Skousen butik på havnen ved Sæby nær Frederikshavn og Dronninglund. Læs mere her. 

Har du spørgsmål eller brug for et uforpligtende tilbud på hvidevareservice så kontakt os på  98 46 24 66 eller lars@saeby-el.dk

 

Hvidevare reparation og montering – uanset hvor du har købt dem

Sæby EL hjælper med installation, montering eller reparation af alle typer af hårde hvidevarer, uanset hvor du har købt dem. Vi kan køre ud til dig, eller vi kan reparere hvidevarerne på vores værksted

Vores autoriserede montører kører ud i hele Nordjylland fra Sæby, hvor vi også har Skousen hvidevare-butik.

Hvidevareservice Sæby Frederikshavn Dronninglund
Hårde hvidevarer Sæby Frederikshavn Dronninglund

Autoriserede montører og el-installatører er din sikkerhed for optimal hvidevareservice

Vores montører og installatører overholder og følger lovgivningen på området, og vi går op i at holde alle medarbejdere opdateret med nye metoder og værktøjer med løbende kurser og uddannelser. Vi lægger vægt på at levere den bedste service, og vi anvender kun kvalitetstestede og godkendte materialer.

Montage og reparation af køkkenhvidevarer

Vores autoriserede installatører har mange års erfaring i montering og reparation af køkken-hvidevarer.

Eksempelvis:

 • Køleskab
 • Køle- / Fryseskab
 • Kummefryser
 • Fryseskab
 • Opvaskemaskine
 • Integreret opvaskemaskine
 • Emhætte
 • Komfur
 • Indbygningsovn
 • Induktionskogeplade
 • Kogesektioner (f.eks. glaskeramisk)

Du kan købe ovenstående type hvidevarer i vores butik, som ligger i Sæby. Her kan du også få personlig vejledning om de forskellige muligheder, der passer dine behov og din indretning.

Husk at det er ikke nødvendigt, at købe hvidevarerne hos os. Vi monterer eller reparerer selvfølgelig gerne, hvis du har handlet et andet sted.

Har du spørgsmål eller brug for et uforpligtende tilbud på hvidevareservice så kontakt os på  98 46 24 66 eller lars@saeby-el.dk

 

Tilslutning og placering af vaskemaskine eller tørretumbler

Er du i tvivl om, hvor det er mest optimalt at placere vaskemaskinen eller tørretumbleren, så kan vi vejlede dig. Oftest er de bedste afløbsmuligheder i køkkenet, badeværelset, kælderen eller bryggerset, men det kan Sæby EL’s montører hurtigt vurdere ud fra installationsmuligheder og dine behov.

 

Hvordan slipper du af med gamle hvidevarer?

Efter aftale kan vi sagtens sørge for, at dine gamle hvidevarer bliver bortskaffet, når vi installerer nyt. Det skal vi bare aftale på forhånd, og så slipper du for bøvlet.

Dørvending – vender køleskabsdøren forkert?

Sidder dørhåndtaget i den forkerte side i forhold til dine behov og indretningsmuligheder, så kan vi vende den for dig. Det er muligt på langt de fleste modeller i dag, og vores montører kan gøre det i et snuptag, uanset om det er køleskabe, køle/fryseskabe, tørretumblere osv.

 

Gratis eftersyn af HFI-relæ (HPFI) og jordforbindelser

Er vores montør alligevel på besøg, vil han tjekke at dit HPFI-relæ ikke har overskredet sin ’holdbarhedsdato’ og er overbelastet og samtidig sikre, at jordforbindelsen fungerer, som den skal. Det kan skabe uhensigtsmæssigt store problemer, hvis relæet ikke kan følge med, og så er det langt billigere at vi opdager en fejl i tide.

 

Er du forberedt når vores montører ankommer?

Har du eksempelvis bestilt montering af en opvaskemaskine, regner vi med at vandtilslutninger er gjort klar til den nye installation, og at du har lukket for tilslutningshanen, når vi ankommer. Og så går vi stærkt ud fra, at alle tilslutninger er lovlige og godkendt af en autoriseret.

Når vi skal montere installationer i køkken eller bryggers, regner vi også med, at sokler og andet inventar er klar til installation – ellers bliver det svært, og nogle gange umuligt for os, at udføre installationen.

Har du spørgsmål eller brug for et uforpligtende tilbud på hvidevareservice så kontakt os på  98 46 24 66 eller lars@saeby-el.dk

Hvidevarer Sæby Frederikshavn Dronninglund

Kontakt os

Privatlivs- og cookiepolitik

5 + 5 =

Find os

Havnen 16
9300 Sæby

Tlf.: 98 46 24 66
Mail: lars@saeby-el.dk