Fujitsu luft vand varmepumper i Sæby, Dronninglund og Frederikshavn

Fujitsu er bæredygtig, billig og fremtidssikret

 

En luft vand varmepumpe fra Fujitsu sikrer dig gode besparelser på varmebudgettet, nem drift og stabil varme i mange år frem. Deres brede produktprogram rummer en løsning til alle typer boliger, helt ned fra 40 op til 1.000 m2.

Med både en væg- og en gulvmodel, findes der en varmepumpe uanset plads og behov. Med Fujitsus unikke teknologi, får du en helt ubekymret udskiftning af din eksisterende varmekilde.

 

En høj ydeevne og effektivitet i luft vand varmepumperne betyder at uanset, hvor i dit hjem du skal bruge varmt vand, bliver det leveret omgående. Indbygget med de nyeste komponenter og teknologier, er du sikret en rigelig forsyning af varmt vand. Også når det bliver koldt udenfor, helt ned til -25°C udenfor.

 

Kontakt os for at et uforpligtende tilbud på en Fujitsu varmepumpe i dag på ☎️ 98 46 24 66 eller 📧 lars@saeby-el.dk. Vi holder til i Sæby, men kører også i Dronninglund, Frederikshavn og det meste af Nordjylland.

Miljøbillede af alrum i Sæby

Derfor skal du vælge en Fujitsu luft vand varmepumpe

R32

Varme og vand

Du vil sikre varme og varmt vand til hele din bolig

bæredygtig

Bæredygtighed

Du ønsker en bæredygtig varmekilde

besparelse

Økonomisk og energibesparende

Du ønsker at reducere din varmeregning

energieffektivitet

Energimærkning

Du vil øge din boligs værdi med forbedret energimærke

R32

Varme og vand

Du vil sikre varme og varmt vand til hele din bolig

bæredygtig

Bæredygtighed

Du ønsker en bæredygtig varmekilde

besparelse

Økonomisk og energibesparende

Du ønsker at reducere din varmeregning

energieffektivitet

Energimærkning

Du vil øge din boligs værdi med forbedret energimærke

Fujitsu luft vand i Sæby

Vi har en masse erfaring med varmepumper fra Fujitsu. Som et af de ældste mærker inden for varmepumper, er det et brand vi står inde for og som vi anbefaler til vores kunder. Er du interesseret i en luft vand varmepumpe fra Fujitsu?Så holder vi til i Sæby, men kører til Dronninglund og Frederikshavn og omegn. Kontakt os på ☎️ 98 46 24 66 eller 📧 lars@saeby-el.dk for et uforpligtende tilbud.

 

Om varmepumperne

Ydeevne

Fujitsus varmepumper udnytter udeluftens energi og omdanner den til opvarmning af din bolig. For hver 1 kWh strøm du
betaler for, kan den levere op til mere end 7 kWh opvarmning igen.

Miljøvenligt

Reducerer udslippet af CO2 betydeligt sammenlignet med andre traditionelle former for opvarmning, som fx ren el-varme eller olie-/naturgasfyr.

Styring

Central styring af din enhed eller gennem din smartphone via WiFi. Det gør det muligt for dig at følge med og ændre indstillinger direkte fra din telefon, uanset hvor du er.

Modeller

Gulvmodel med indbygget varmtvandsbeholder eller kompakt vægmodel med frit valg for type og størrelse af varmtvandsbeholder.

Bakterier

Fujitsu varmepumper har alle et specielt program, som beskytter dit varme badevand mod Legionella-bakterier, bakterier som trives i lunkent mellem 20-50°C.

 

Vi giver et uforpligtende tilbud på en varmepumpe. Kontakt os på ☎️ 98 46 24 66 eller 📧 lars@saeby-el.dk.

Miljøbillede i Sæby
Miljøbillede i Sæby, Dronninglund og Frederikshavn

Skal du have en varmepumpe til din bolig?

Hos Sæby El A/S i Sæby ved vi at det kan være svært at finde ud af, hvilken løsning, der er den bedste for dig, dit hjem og din familie.

Vi hjælper dig med rådgivning til hvilken model, der passer til netop dine behov – ganske uforpligtende. Og er der et ønske om det, står vi også for salg, levering, montering, installation og service af din nye varmepumpe. Hvis du er i tvivl om noget eller har andre spørgsmål, er du altid velkommen til at tage kontakt til os på ☎️ 98 46 24 66, 📧 lars@saeby-el.dk eller udfylde formularen i bunden af denne side. Vi holder til i Sæby, men kører i det meste af Nordjylland.

Vi ser frem til at høre fra dig og vender hurtigst muligt tilbage!

Kontakt os

Privatlivs- og cookiepolitik

7 + 11 =

Find os

Havnen 16
9300 Sæby

Tlf.: 98 46 24 66
Mail: lars@saeby-el.dk