Opladning til elbilen i hjemmet, sommerhuset, virksomheden eller boligforeningen

 

Når først man har taget beslutningen omkring købet af en elbil, så må opladningen ikke være besværligt eller dyrt. Kontakt derfor din lokale elektriker i Sæby på ☎️98 46 24 66. Vi står klar med alt fra rådgivning, levering og montering af din nye ladestander til din elbil. Vi kigger sammen på mulighederne og finder den løsning, der passer til dig eller din virksomhed – nemt og sikkert.

Smart opladning til elbilen i hjemmet eller sommerhuset

Med os som samarbejdspartner kan du slippe for bekymringerne, når du skal have monteret en ladestander til elbilen i hjemme eller i sommerhuset. Fordelen ved at få din lokale el-installatør i Sæby til at montere ladestanderen til din elbil i hjemmet er, at vi kan trække den strøm, som der er behov for, direkte i din indkørsel eller i dit sommerhus.

Hos Sæby EL kan vi hjælpe dig med at mindske din bekymring – for vi står for levering og montering af din nye ladestation både til hjemmet eller i sommerhuset. Du skal blot tage stilling til behovet – findes der én eller to elbiler, der skal kunne lade på samme tid? Vi har et samarbejde med Charge Amps, som har udviklet to lækre og brugervenlige ladestandere, som kan bruges alle steder. HALO der kun har en lader, som man oftes bruger, hvis man kun har en elbil i hjemmet. Har man dog to eller vil have mulighed for at dele med en nabo, så kan man få monteret AURA, som har to ladere og vil kunne oplade to elbiler på samme tid.

 

Lad din lokale elektriker hjælpe dig

Det er dog vigtig at få tjekket sin udendørs stikkontakter af sin lokale elektriker. Man kan nemlig ikke bare tilslutte sin nye ladestander direkte i den nuværende udendørs stikkontakt. Det er vigtig, at få klarlagt om stikkontakten kan tåle at være i brug i flere timer ad gangen. Som din lokale elektriker i Sæby og Frederikshavn hjælper vi dig igang. Uanset om det blot er opsætning eller om vi skal klaregøre dine udendørs stikkontakter, vi kører i hele Nordjylland.

Vi sikrer at dit hjem eller sommerhus er helt klar til din nye elbil og vi guider dig igennem, hvordan du bruger systemerne. På den måde kan du hurtigt og nemt kan komme i gang med opladning af din elbil direkte i dit hjem eller i sommerhuset.

Kontakt os i dag på ☎️98 46 24 66 og lad os finde den helt rigtige løsning der passer til dig og dit sommerhus – især hvis du har udlejningsommerhus.

Charge Amps

Oplad elbilen når det er billigst

Med Charge Amps innovative smarte software kan du nemlig sikre at din elbil lader, når elprisen er lavest eller er mest miljøvenligt. Samtidig du kan konstant holde øje med dit forbrug i deres Cloud løsning.

 

Få en totalløsning med os

Vi er din totalleverandør når det kommer til din nye ladestander til din elbil. Det vil sige at vi står for rådgivningen inden købet. Vi finder sammen ud af, hvad dit behov er. Hvor den skal placeres og om dine udendørsstikkontakter kan tåle en længerevarende belastning, hvis ikke kommer vi med et tilbud på udskiftning og løser dette. Vi monterer din nye ladestander og søger selvfølgelig for at underviser dig i systemerne så du er helt tryg, når vi kører igen. Og skulle du have udfordringer, så er du altid velkommen til at kontakte os igen – vi har døgnservice og rykker altid ud når behovet er der.

Vi hjælper dig uanset, hvor du har købt ladestanderen til din elbil. Vi ved at mange får en ladestander med i bilkøbet, og der kan du selvfølgelig også tage fat i os på ☎️98 46 24 66, så kommer vi også og montere denne.

 

Ladestander boligselskaber og boligforeninger

Hos Sæby EL har vi specialiseret os i opsætning og montering af ladestandere til elbiler til boligselskaber og boligforeninger Det kan være lettere at sætte en ladestander op, hvis det er i ens eget hjem – men når det kommer til boligforeninger kan det være noget mere besværligt. Dels fordi der er spørgsmålet i, hvor må man sætte den op og hvordan skal man afregne beboerne. Vi hjælper med at finde den rigtige løsning til netop din boligforening – uanset om du er beboer eller udlejer. Med Charge Amps Ladestander kan man låse den til enkelte brugere – så man netop kan se, hvem der har brugt hvad i strøm, og med AURA har den to udgange og derfor vil man kunne oplade to biler på en gang, hvilket også vil være en fordel netop i en boligforening, hvor der kan være flere elbiler.

Kontakt os i dag på ☎️98 46 24 66 og lad os finde den helt rigtige løsning der passer til dig og dit boligselskab.

Ladestander til mindre virksomheder

Vi ved hvor vigtig det er at kunne oplade sin elbil de steder, hvor man opholder sig flere timer af gangen, som fx. i hjemmet eller på arbejdspladsen. Derfor er det også en vigtig faktorer at man som virksomhed kan tilbyde sine medarbejdere at oplade deres elbil på arbejdspladsen. Uanset hvilken type virksomhed man er – så kan der være gode fordele ved at tilbyde sine ansatte eller kunder at kunne oplade deres bil netop hos jer.

Alt afhængig af, hvor stor en virksomhed der er tale om, så kan man enten få koblet Charge Amps HALO eller Charge Amps AURA både hver for sig eller sammen. Charge Amps AURA har to udgange og kan derfor oplade to elbiler på samme tid.

Uanset hvad behovet er – så lad os komme ud og tage en uforpligtende snak omkring den helt rigtige løsning til din virksomhed ☎️98 46 24 66

Ladestander erhverv Frederikshavn

Charge Amps HALO Wallbox – til hjemmet eller i sommerhuset

Charge Amps HALO er den mindste ladestander, ideel til hjemmet eller sommerhuset. Den har et fast kabel til nem opladning, der passer til din travle hverdag. Softwareplatformen komplementerer perfekt den innovative genanvendte hardware og vil sammen sikre dig, at din opladning er effektiv og let – hver gang.

I dag oplader 9 ud af 10 deres elbiler og hybridbiler derhjemme eller når de er på arbejde. Derefter er det vigtigt, at du selv har et godt overblik over dit forbrug. Charge Amps HALO Wallbox er en elegant, intelligent og robust ladestander, der giver dig fuld kontrol over opladningen. Med den indbyggede software kan du nemlig time din ladestander, så du oplader når prisen er lavest, eller når elektriciteten er mest miljøvenlige.

Derudover kan du låse ladestanderen for at forhindre fremmede i at oplade, hvis den hænger i din carport eller på vejen.

 • Pålidelig EV-opladning med smart software
 • Kontrol opladning via Cloud løsning
 • Smart timersystem og låsefunktion for en smartere og nemmere opladning
 • En af de mindste opladningskasser på markedet
 • Fremstillet i genanvendt aluminium
Ladestander Charge amps

Charge Amps AURA – Opladning til elbilen i virksomheden eller boligforeningen

Charge Amps AURA er ladestanderen, der er perfekt til offentlig brug enten i boligforeninger eller mindre virksomheder, hvor flere har elbiler. Den kunne også deles mellem to naboer enten i sommerhuset eller på villavejen.

Denne ladestander har to udgange og kan oplade op til 22 kW på hver stik samtidig, hvilket giver mulighed for at oplade to elbiler på én gang. Efter behov kan de indstilles til at udlede en fast maksimal strøm, der passer til den strøm, der er tilgængelig til installationen, så man ikke overbelaster den.

De to stikkontakter kan være belastningsafbalanceret og være en del af et større system med flere enheder, begge med Charge Amps HALO eller andre Charge Amps AURA ladestandere – alt afhængig af behovet i virksomheden eller boligforeningen. Du er altid velkommen til at kontakte os på ☎️98 46 24 66, vi tager gerne en uforpligtende snak omkring dit behov. Vi kører udfra Sæby men kører i hele Nordjylland.

Charge Amps AURA har et kommunikationssystem, som gør det muligt at dele opladningsdata med bilen, altså en såkaldt Vehicle-2-Grid teknologi – på den måde kan man hurtigt skabe sig et overblik som virksomhed eller boligforening, hvor meget strøm hvilke biler har brugt, hvis der er behov for dette.

Aura ladestander

Få en ladestander til elbilen, der er fremtidssikret

Charge Amps AURA er den fremtidssikrede ladestander til elbilen til opladning til hjemmet, i virksomheden eller i boligselskaber. Charge Amps AURA er markedets mest moderne ladestander med høj klassificering (IK 10). Ladestanderen er ideel til hjem med to elbiler, virksomheder, parkeringspladser, ejerlejligheder eller boligforeninger.

Charge Amps AURA opfylder alle standarder og sikkerhedsstandarder inden for elektronisk opladning.

 • Modulopladningskasse
 • 2 x type 2-stik
 • Justerbar mellem 1,4–22 kW pr. stikkontakt
 • LAN med indbygget switch og WiFi til forbindelse
 • Belastningsafbalancering mellem flere enheder
 • Alle sikkerhedsfunktioner integreres direkte i enheden

Kontakt os

Privatlivs- og cookiepolitik

5 + 14 =

Find os

Havnen 16
9300 Sæby

Tlf.: 98 46 24 66
Mail: lars@saeby-el.dk