Om Sæby El | Elektriker Frederikshavn og Dronninglund

Hos Sæby EL servicerer vi vores kunder med alt ud i el­arbejde samt salg af el-apparater og reparation af el­artikler. Vi har 14 specialuddannede el­installatører og elektrikere, der kører ud i Frederikshavn, Dronninglund og Aalborg og løser alle typer el­opgaver for både private, offentlige samt erhvervskunder. Vi løser både enkeltopgaver, men har også større entrepriseopgaver ifm. ny­ og tilbygninger eller renoveringer.

Har du spørgsmål eller andet er du velkommen til at kontakte os på Tlf.: 98 46 24 66 eller lars@saeby­el.dk

 

Sæby EL løser små og store el opgaver

Sæby EL A/S blev etableret i 2002. Siden vores opstart har vi konstant udvidet vores ekspertise, og virksomheden har vokset sig større og større. I dag er vi 14 specialuddannede medarbejdere, der løser både mindre el­opgaver samt større krævende opgaver, som en moderne installationsvirksomhed skal kunne løse. Vores kompetencer dækker bredt inden for el­området, og vi kan hjælpe dig med alt inden for bl.a.:

  • El­installationer
  • Salg og reparation af hårde hvidevarer
  • Salg og montage af varmepumper
  • Termografering
  • LED­belysning

Elektriker Frederikshavn og Dronninglund

Derfor skal du vælge Sæby EL

Vi er fleksible og hurtige og sikrer altid, at vores kunder får de bedste løsninger på deres el-opgaver. Vi slår os op på kvalitet til konkurrencedygtige priser, og vi gør en dyd ud af at give alle vores kunder den bedste service.

 

Sæby EL tilbyder alt ud i sikring

Vi har et tæt samarbejde med Sikring Nord A/S, der udfører alt inden for sikring af hjemmet, butikker, kontorer, lagerbygninger og andre særligt udsatte lokaler. Under sikring hører bl.a. tågesikring, tyveri­, vandskade­, og brandalarmer, adgangskontrol samt tv­overvågning. Vores samarbejde med Sikring Nord betyder, at vi hos Sæby EL også kan hjælpe dig med alle former for sikring.

 

Egen hvidevarer butik med salg af El apparater

På vores adresse, Havnen 16, i Sæby har vi vores egen hvidevarebutik, hvor vores kunder kan købe forskellige el­apparater. Inden for hvidevarer er vores leverandør Skousen, som vi desuden er medejer af, og inden for el­artikler til installationsafdelingen leveres produkterne af Solar A/S. Begge har brede produktprogrammer og leveringssikkerhed som kernekompetencer.

El-installatør Frederikshavn og Dronninglund

Vi reparerer el apparater på eget værksted

I vores værksted i Sæby udfører vi el­reparationer af f.eks. vaskemaskiner, belysning osv. Du er velkommen til at kigge forbi, hvis du har et el­apparat, der skal repareres. Vi kører også gerne turen ud til dig, hvis du ønsker at få reparationen udført i dit eget hjem.

 

Kontakt din lokale Frederikshavn og Dronninglund

Du kan kontakte os på telefon eller mail eller komme forbi vores butik eller værksted på Havnen 16 i Sæby. Her kan du altid få gode råd og vejledning. Og vi har døgnvagt, så vores el-installatører og elektrikere kan træffes hele døgnet.

Tlf.: 98 46 24 66

Mail: lars@saeby­el.dk

Kontakt os

Privatlivs- og cookiepolitik

13 + 6 =

Find os

Havnen 16
9300 Sæby

Tlf.: 98 46 24 66
Mail: lars@saeby-el.dk