Montering af ladestander til erhverv i Sæby

Invester i ladestandere til boligforeningen og boligselskabet

Hos Sæby El A/S i Sæby ved Frederikshavn er vi uddannet i montering af ladestandere, som er ideelle til boligselskaber og boligforeninger. I boligforeninger kan opsætning af ladestandere være en smule besværligt, da der skal findes et egnet sted til opsætning og fordi strøm-afregning for hver enkelt beboer skal kunne opgøres og faktureres.

Med de ladestandere vi har et samarbejde med, kan man kan følge hver enkelt brugers strømforbrug.

Vi forbereder og gør klar til installationen af ladestandere, uanset om de er købt igennem os eller igennem boligforeningen. Vi projektere gerne en løsning, der passer til jeres boligforening eller boligselskab.

Uanset om du er beboer eller udlejer kan vi her hos Sæby El A/S hjælpe dig med at finde en optimal løsning til din boligforening.

Kontakt os i dag på 📱 9846 2466 for at påbegynde et samarbejde.

Opladning af elbil ved et boligselskab i Sæby

Fordelene ved at vælge os

Spar tid og penge

Spar penge og tid
Som din lokale el-installatør klarer vi det hele for jer

Totalløsning

Ladestander erhverv
Vi sørger for alt – lige fra rådgivning, produktvalg til montering

Simpelt og sikkert

Ladestander Frederikshavn og Sæby
Vi står for alt inkl. gravearbejde, kabelføring og opsætning

Opladning i virksomheder, kommuner eller offentlige instanser

 

Ladebokse i et p-hus i Sæby

Behovet for opladning af elbiler på arbejdspladsen bliver større og i takt med det, ser flere mennesker det som en gode, at de har mulighed for at få opladet deres hybrid- eller elbil i løbet af en arbejdsdag. Det er derfor vigtigt at det er praktisk og nemt for medarbejderen at få opladt deres el-bil på arbejdspladsen.

For jer som virksomhed kan det være et skridt i den rigtige retning, mod at tænke mere miljøbevidst, samtidig med at tænke på den medarbejdergode det kan være, specielt hvis flere af medarbejderne allerede har erhvervet sig en el-bil eller I som virksomhed fører el-firmabiler.

Hos Sæby El A/S nær Frederikshavn i Nordjylland ordner vi det hele – vi hjælper med rådgivning, installation, service og administration af montering af ladestandere i jeres virksomhed.

Vi ser et øget behov for opladning af elbiler i virksomheder, kommuner, offentlige instanser og parkeringspladser. Markedet for hybrid- og elbiler stiger og det er en god ide at tænke fremad, være på forkant med energirigtige løsninger.

Afhængig af, hvor stor jeres virksomhed er, har I mulighed for at få monteret og koblet flere ladestandere sammen. Det betyder at flere medarbejdere har mulighed for at oplade deres bil på samme tid.

 

Vi finder en løsning i samarbejde med jer

Vi har stor erfaring med montering af ladestandere i Sæby og vi samarbejder med flere forskellige udbydere.  Sammen med jer finder vi en god pris på en løsning til jeres virksomhed, kommune eller offentlig parkeringsplads.

Vi sammensætter en skræddersyet løsning til jer, ud fra jeres behov og de forhold som gør sig gældende.

 

Hvad koster det at få monteret ladestandere?

Etablerings- og installationsarbejdet er en væsentlig faktor i et større projekt, da det kan kræve, at der både bliver gravet og trukket kabler til parkeringspladserne.
Udgifterne varierer, afhængig af forholdene – herunder kan afstanden fra el-tavlen til ladestanderen være afgørende.

Er I usikre på om dette kan lade sig give sig i jeres virksomhed eller lignende, kommer vi gerne ud til jer og kigger på det. Kontakt os på 📱 9846 2466.

Vi har erfaring med montering af ladestandere til erhvervet – specielt til boligforeninger, p-huse, nybyggeri og virksomheder. Vi kan rådgive jer om den bedste løsning samt det praktiske i forhold til forløbet.

Vi hjælper jer med alt fra rådgivning til installation og oplæring i ladestanderne. I skal blot have styr på jeres behov og budget, vi klarer resten.

Er I i tvivl om, hvilken type ladestander I skal have? Vi samarbejder vi med forskellige udbydere, som helt sikkert har lige den model I har brug for i jeres boligforening, virksomhed, kommune eller offentlig instans.

  1. Klarlæg hvad jeres behov er inden I kontakter os.
  2. Kontakt os – og vi hjælper med professionel rådgivning.
  3. Vi sender en elektriker ud til at kigge på jeres muligheder.
  4. I modtager et tilbud, som I godkender og vi planlægger monteringsdatoen sammen med jer.
  5. Vi sørger for alt. Gravning, kabelføring og opsætning af ladestationen/erne.
  6. Nu er ladestationerne klar til brug.

 

Parkeringshus med ladebokse i Sæby

Kontakt os

Privatlivs- og cookiepolitik

10 + 5 =

Find os

Havnen 16
9300 Sæby

Tlf.: 98 46 24 66
Mail: lars@saeby-el.dk