Luft luft varmpumper med montering i Nordjylland

Luft til luft varmepumpe

Der er ingen tvivl om, at luft til luft varmepumpen er den mest solgte i Danmark lige nu. Det gælder både i helårsboliger, sommerhuse og virksomheder.

En luft luft varmepumpe er særdeles velegnet til sommerhuse, helårshuse, mindre kontorlandskaber og udestuer/garager.

Luft luft varmepumper er væsentlig billigere end luft vand varmepumpen. Luft luft varmepumper installeres typisk i det største rum i boligen, da varmen fordeles bedst derfra til de andre rum.

En luft til luft varmepumpe er den billigste pumpetype, og de kan fås til priser helt ned til 8000 kr. Selve montagen og tilslutningen tager som regel kun få timer, fordi den ikke skal sluttes til centralvarmesystemet og vandforsyningen. Vi oplever at de fleste har tjent investeringen hjem på ganske få år – ca. 2-4 år.

 

En luft til luft varmepumpe er:

  • Driftssikker 24 timer i døgnet – 365 dage om året
  • Nem at betjene – også når man ikke er hjemme (appstyring)
  • Har et forholdsvist lavt støjniveau – både inde og ude

De nye varmepumper har en masse smarte funktioner, som gør din hverdag nemmere. Det gælder både Sleep-funktion, som gør den lydsvag om natten. Wi-Fi som gør at man har mulighed for at justere temperaturen selv når du ikke er hjemme. Cool funktion som nedkøler hjemmet på varme sommerdage.

 

Indretning – placering af en luft til luft pumpe

Vi monterer udedelen minimum 15 cm over jorden, og omkring 10 cm fra ydermuren. Indedelen giver flere indretningsmuligheder, idet den som udgangspunkt bare skal placeres lidt over niveau med udedelen, men om det er 20 cm eller 1 meter over, er op til dig. Det er mest optimalt, at placere indedelen i det største rum i boligen/bygningen (gerne stuen), fordi det giver en bedre varmedeling med de tilstødende værelser.

Når vi snakker design, så er der også muligheder her. Der findes varmepumper, der er designet til væginstallation, og nogle er formet, så man ikke vil kunne se forskel på den og en helt almindelig radiator – vi kan let give dig et overblik over de forskellige designs og modeller.

luft-til-luft varmepumpe Frederikshavn - Sæby

Ren luft og mærkbart bedre indeklima

Langt de fleste nye varmepumpe-modeller har indbygget luftrensere, partikelfiltre og endda lugtfjernere. Det betyder, at den luft der hentes udefra renses, så indeluften bliver frisk og komfortabel. Nogle modeller har endda integrerede filtre, der fjerner luftbårne bakterier og vira. Generelt er luft til luft varmepumper rigtig gode, for de der lider af allergi.

 

Rådgivning og vejledning omkring luft luft varmepumper

Hos Sæby El tilbyder vi autoriseret rådgivning af en af vores KMO uddannede installatører. Vi kommer gerne forbi dig og giver et tilbud på den type luft luft varmepumpe, der passer til dit behov – kontakt os på 📞 98 46 24 66 –  vi kører fra Sæby til Frederikshavn, Aalborg, Dronninglund og det meste af Nordjylland.

 

Tilbud på varmepumpe

Har du nogen spørgsmål? Tag endelig kontakt til os. Hos Sæby El du sikret konkurrencedygtige priser, professionel rådgivning og autoriseret installation af alle typer af varmepumper.

Få et uforpligtende tilbud, ring til os på 📞 98 46 24 66 eller lars@saeby-el.dk – vi er klar til at hjælpe dig.

 

Kontakt os

Privatlivs- og cookiepolitik

3 + 1 =

Find os

Havnen 16
9300 Sæby

Tlf.: 98 46 24 66
Mail: lars@saeby-el.dk