Varmepumpe – få et tilbud inkl. Opsætning fra Sæby EL ved Frederikshavn

Varmepumper til fair og konkurrencedygtige priser finder du hos Sæby EL. Vi giver gerne et godt tilbud på en effektiv varmepumpe inklusive autoriseret installation – helt uforpligtende. Vi tilbyder også professionel rådgivning om dine muligheder.

Vi er eksperter i luft til luft og luft til vand varmepumper – så har du spørgsmål, skal du ikke være bleg for at kontakte os. Du kan se meget mere om de 2 typer af varmepumper nedenfor.

Vores autoriserede KMO montører har stor erfaring med installation og montage af varmepumper til alle typer af boliger og virksomheder. Og skal du bruge en hånd til service eller reparation, så er vi også behjælpelige.

Er du i tvivl om, hvilken pumpetype der egner sig bedst til dine behov, så kan vores energikonsulent og rådgiver vejlede dig. Vi er selvfølgelig også kun interesserede i, at vores kunder får de bedste løsninger. Ring til os på ☎️98 46 24 66 eller kontakt os her, vi er klar til at hjælpe dig.

Montering varmepumper Sæby

Varmepumper skal monteres af professionelle

Ifølge lovgivningen på området skal visse modeller og typer af varmepumper installeres og tilsluttes af en autoriseret KMO montør – og det finder du hos os. Vores montører står klar til at montere alle typer af godkendte varmepumpeløsninger, og vi er bemandet til at håndtere både små opgaver og større installationsprojekter.

 

Professionel vejledning og uforpligtende tilbud

Vores veluddannede energikonsulent eller rådgiver kan nemt og hurtigt lave et skræddersyet tilbud på en varmepumpe-løsning, der dækker netop dine behov.

For at udarbejde et tilbud skal vi bruge lidt informationer fra dig, så vi kan vurdere hvilken varmepumpe-type (og model), der vil egne sig bedst til dine forbrugsbehov, dine ønsker til funktioner og indretning, og vores mulige tilgange til selve montagen.

 

Med følgende info kan vi give dig et godt tilbud:

 • Hvad er din nuværende opvarmningskilde?
 • Hvad er dit årlige varmeforbrug?
 • Hvor stor er pågældende bygning/bolig? (m2 og m3)
 • Hvor mange plan/etager?
 • Hvor mange værelser og rum skal varmes op? (+ ruminddelingen)

Får vi disse informationer, laver vi et tilbud med en konkret oversigt over alle udgifter og efterfølgende besparelser.

 

Vi estimerer herefter:

 • Hvilken type og model af varmepumpe der egner sig bedst til dine behov
 • Pris – inkl. installation og montage
 • Det forventede årlige varme/el-forbrug – og dermed dine årlige besparelser
 • Hvor meget du kan trække fra i SKAT gennem dit håndværkerfradrag
 • Om du kan få energitilskud – og hvis du kan, så beregner vi hvor meget (vi kan også søge det for dig)
 • Tilbagebetalingstiden – hvor lang tid det vil tage, til investeringen er tjent hjem

Du får et samlet og fuldstændigt overblik over alle de økonomiske aspekter – og det er stadig uforpligtende at indhente tilbuddet.

 

Varmepumpeløsninger – der er flere typer!

Skal varmepumpen varme et parcelhus, et sommerhus, en 3 etagers villa eller en virksomhed op, så findes der vidt forskellige løsninger (og priser). Nedenfor fokuserer vi på de mest udbredte løsninger, nemlig luft til luft varmepumpen og luft til vand varmepumpen.

Uanset hvad, vil den bedste løsning være afhængig af størrelsen på dit hus (eller din virksomhed), ruminddelingen, ønsker til indretning og funktioner og ikke mindst vores monteringsmuligheder.

I nogle tilfælde kan en supplerende varmekilde være nødvendig (så du fortsat bibeholder din nuværende varmekilde), men det er afhængigt af faktorer som dit budget, installationsmulighederne og valg af størrelse på varmepumpeanlægget.

Men du kan være sikker på, at du under alle omstændigheder vil spare penge på varmeregningen ved at investere i en varmepumpe, da pumperne er op til 60% billigere i drift end traditionelle opvarmningskilder.

Luft til luft varmepumpe

Der er ingen tvivl om, at luft til luft varmepumpen er den mest solgte i Danmark lige nu. Det gælder både i helårsboliger, sommerhuse og virksomheder. En luft til luft varmepumpe er den billigste pumpetype, og de kan fås til priser helt ned til 8000 kr. Selve montagen og tilslutningen tager som regel kun få timer, fordi den ikke skal sluttes til centralvarmesystemet og vandforsyningen. Vi oplever at de fleste har tjent investeringen hjem på ganske få år – ca. 2-4 år.

 

Indretning – placering af en luft til luft pumpe

Vi monterer udedelen minimum 15 cm over jorden, og omkring 10 cm fra ydermuren. Indedelen giver flere indretningsmuligheder, idet den som udgangspunkt bare skal placeres lidt over niveau med udedelen, men om det er 20 cm eller 1 meter over, er op til dig. Det er mest optimalt, at placere indedelen i det største rum i boligen/bygningen (gerne stuen), fordi det giver en bedre varmedeling med de tilstødende værelser.

Når vi snakker design, så er der også muligheder her. Der findes varmepumper, der er designet til væginstallation, og nogle er formet, så man ikke vil kunne se forskel på den og en helt almindelig radiator – vi kan let give dig et overblik over de forskellige designs og modeller.

Sådan virker en varmepumpe Sæby

Ren luft og mærkbart bedre indeklima

Langt de fleste nye varmepumpe-modeller har indbygget luftrensere, partikelfiltre og endda lugtfjernere. Det betyder, at den luft der hentes udefra renses, så indeluften bliver frisk og komfortabel. Nogle modeller har endda integrerede filtre, der fjerner luftbårne bakterier og vira. Generelt er luft til luft varmepumper rigtig gode, for de der lider af allergi.

Er du interesseret? Så giver vi et uforpligtende tilbud. Ring til os på ☎️98 46 24 66 eller kontakt os her, vi er klar til at hjælpe dig.

Luft til vand varmepumpe

En luft til vand varmepumpe er mere effektiv end en luft til luft pumpe. Vi slutter nemlig luft til vand-pumpen til dit centralvarmeanlæg, så du får varme, helt som du plejer – gennem radiatorer og gulvvarmerørene. En luft vand varmepumpe pumper varmt vand rundt – helt som et almindeligt fyr eller fjernvarmesystem. Prisen ligger fra ca. 80.000 kr. og op, men så er det ikke nødvendigt med en supplerende varmekilde. Denne pumpetype kan sagtens varme et helt hus op.

En luft til vand varmepumpe bruger naturlig energi fra udeluften, der sendes ind via et specielt kølemiddel (der også varmer).

 

Besparelse og forbrug

Nogle kan spare helt op til 75% på varmeforbruget – det ved vi af erfaring. Besparelsen er selvfølgelig afhængig af din nuværende varmekilde og dit forbrug. Vi ser oftest at en luft luft varmepumpe, er tjent hjem på mellem 2 og 4 år, så derefter kan det virkelig mærkes på økonomien. Se listen ovenfor, hvis du vil se, hvad vores autoriserede energikonsulent laver af beregninger, når du bestiller et uforpligtende tilbud hos os.

Såpdan virker luft-vand varmepumpe Sæby

Kvalitet og energimærkning

Vi sætter en ære i, kun at montere og installere de bedste varmepumper på markedet, og har derfor samarbejdsaftaler med de største producenter og leverandører. Vi sikrer, at alle de pumper vi giver tilbud på, både ligger i top når det gælder energimærkning, energiklasse og kvalitet.

Vi fører bl.a. varmepumper fra Panasonic, DAIKIN, Bosch, Mitsubishi og LG, og vi garanterer konkurrencedygtige priser.

 

Få et uforpligtende tilbud på en professionel varmepumpeløsning

Ud fra oplysninger om din eksisterende opvarmningskilde, dit forbrug, størrelsen på bygningen og ruminddelingen kan vi hurtigt udarbejde et tilbud på en ideel varmepumpe, der matcher dine behov. Og det er ganske gratis at få et tilbud.

Er du i tvivl – så kontakt os. Vores autoriserede KMO montører og rådgivere kan besvare alle dine spørgsmål.

Ring til os på ☎️98 46 2 466 eller kontakt os her, vi er klar til at hjælpe dig.

Sæby EL A/S servicerer en bred kundekreds – både private og erhverv. Vi kører ud i hele Nordjylland: fra Frederikshavn til Hjørring op til Skagen og til Dronninglund for at installere en varmepumpe hos dig.

Kontakt os

Privatlivs- og cookiepolitik

2 + 11 =

Find os

Havnen 16
9300 Sæby

Tlf.: 98 46 24 66
Mail: lars@saeby-el.dk