Data og kommunikation

Stabile data- og kommunikationsløsninger

Handler det om data og kommunikation, kan du trygt kontakte os. Vi den specialviden, der skal til for at løse opgaven – uanset hvad det drejer sig om. Vi arbejder med data, kommunikation og it-løsninger.

Ud fra vores kontor i Sæby, servicerer vi både erhvervs, industri og private kunder. Kontakt os i dag på ☎98 46 24 66 eller skriv til os på lars@saeby-el.dk og vi kontakter dig snarest muligt.

 

Specialiserede installatører og programmører i tele, data og kommunikation

Vi har specialister, som ikke beskæftiger sig med andet end at lave data- og kommunikationsløsninger. Simple som komplicerede. Det er ikke afgørende for os. Vi er klar uanset opgavens kompleksitet.

Vores installatører og programmører er alle specialister inden for hvert deres område. Og de dygtiggør sig løbende via kurser, efteruddannelse og partnerskaber. Med det formål at kunne levere den bedste data- eller kommunikationsløsning til dig.

Data_og_kommunikation_Sæby

Til virksomheden: Få dine kommunikationssystemer til at tale sammen

Din virksomheds kommunikationsløsninger bør tale sammen. Det kan vi hjælpe dig med. Vi ved, hvad der skal til for at skabe lynhurtige og stabile kommunikationssystemer. Så spørg os, hvis du har brug for en bedre løsning.

 

Til hjemmet: Få hjælp til opsætning af elektronik og internetforbindelse

Den moderne familie har et stigende behov for at kommunikere online, dele informationer og se underholdningsprogrammer – når som helst og hvor helst i boligen. Det kræver en lynhurtig og stabil internetforbindelse. 

Vi har overblikket over, hvilke muligheder du har hos de forskellige udbydere. Og vi er eksperter i at tilslutte og konfigurere hjemmets elektronik og installere trådløse netværk. 

Kontakt os

Privatlivs- og cookiepolitik

2 + 15 =

Find os

Havnen 16
9300 Sæby

Tlf.: 98 46 24 66
Mail: lars@saeby-el.dk