Grethe og Tages Fujitsu luft til vand varmepumpe

I den lille by Dybvad lige sydvest for Sæby i Nordjylland bor ægteparret Grethe og Tage. For mere end 15 år siden skiftede Tage brændefyret i kælderen ud med et nyt pillefyr, og glæden var dengang stor. De seneste år er opgaven med dagligt at bære træpiller ned i kælderen, er dog efterhånden blevet for stor for ægteparret, som begge: ”ikke er helt nye mere” – som Tage selv siger.

Jagten på en ny varmekilde
Tage og Grethe gik derfor på jagt efter en ny varmekilde, som kunne gøre livet lidt nemmere. Jagten var dog kort, da de tilbage i 2012 havde købt og fået installeret en række solceller af Lars Andersen fra Sæby El, og allerede dengang havde talt med Lars om en mulig optimering af deres varmekilde.

Løsningen blev en Fujitsu Luft-vand varmepumpe
Tage tog derfor fat i Lars fra Sæby El igen, og efter en gennemgang af ægteparrets behov, og boligens muligheder, faldt beslutningen på en Fujitsu luft-vand varmepumpe. Lars Andersen kom og installerede og monterede den nye luft-vand varmepumpe hos Grethe og Tage, og det gik alt sammen utrolig gnidningsfrit. Grethe og Tage har nu haft den nye luft-vand varmepumpe i 1,5 mdr., og de er ikke i tvivl om, at det var den rigtige beslutning at skifte pillefyret ud med en luft-vand varmepumpe.

Kundecase varmepumpe

”Den ordner jo nærmest det hele selv!”

”Den gør vores liv nemmere, og det har lettet vores arbejde, nu hvor vi ikke længere skal bære brændsel ned til pillefyret” fortæller Tage og fortsætter: ”Vi er kommet op i alderen, så det er rart, at det bare kører automatisk – Den ordner jo nærmest det hele selv!”

Hos Sæby El A/S monterer og installerer vi kvalitetstestede og energieffektive luft vand varmepumper fra bl.a. Daikin, Fujistu og Weishaupt. Vi har gode aftaler med nogle af de største leverandører, og derfor får du også konkurrencedygtige priser hos os. Vi står altid klar til at hjælpe dig, med at finde den helt rigtige luft-vand varmepumpe til dit hjem.

Kontakt os på ☎️ 98 46 24 66 – Vi kører i Sæby, Dronninglund, Frederikshavn og omegn.