Sikring af dit hjem

I 2019 anmeldte danskerne 24.553 indbrud i hjemmet. Selvom det er det laveste tal i 30 år, er det stadig en meget ubehagelig oplevelse for langt de fleste,- derfor bør du overveje at få installeret alarm- eller sikringssystemer dit hus.

Hos Sæby El A/S i Frederikshavn kan vi hjælpe dig med alarmsystemer med videoovervågning og tyverisikring, der vil passe godt til dit hjem og behov. Vi opsætter alarmsystemer i Sæby, Frederikshavn, Dronninglund, Aalborg og Nordjylland og tager gerne en uforpligtende snak med dig om de forskellige alarm- og sikringssystemer på forhånd.

Kontakt os på 📞 98 46 24 66 eller lars@saeby-el.dk.

 

Vi hjælper dig med sikring og alarmer!

Danmark er desværre det land i Europa, der har flest indbrud i private hjem pr. indbygger. Den gode nyhed er, at både i forhold til udendørsbelysningen og i forhold til alarmsystemer og overvågning, er der meget du kan gøre selv.

indbrud Arden El

Du kan med fordel bruge din lokale elektriker i Sæby til at hjælpe dig med sikring af dit hjem. Vi installerer både udendørsbelysning og opsætter og montering af alarmsystemer og videoovervågning. Mange alarmsystemer kan styres via en app og det hjælper vi dig i gang med inden vi kører.

 

Hvornår sker indbruddene typisk?

Selvom indbrudsstatistikken viser faldende indbrudstal i Danmark, så stiger antallet af indbrud stiger i årets sidste måneder. Det er en tendens, der muligvis hænger sammen med, at indbrudstyvene især opererer i juletiden.

indbrud om natten Arden

Der er selvfølgelig flere indbrud i perioder, hvor folk ikke er hjemme og i efterårs- og vintermåneder. Når det bliver mørkere, er det mere attraktivt for tyve at begå indbrud, da mørke gør det nemmere at skjule sig for naboer og fordi det er nemt for tyven at se, om man er hjemme.

Kontakt Sæby El A/S​ og få monteret og installeret alarmsystem i dit hjem allerede nu – kontakt os på 📞 98 46 24 66.

 

Ofte indbrud i villakvarterer

Villakvarterer er stadig tyvens mest foretrukne type af bolig. I 2018 blev 75% af alle indbrud begået i villaer i Danmark, selvom villaer kun dækker 58% af de danske husstande.

Det kan der være flere grunde til – det mest oplagte er, at risikoen for at blive opdaget er meget lille, fordi der er stor afstand mellem naboer. Samtidig er der mulighed for at tyven kan gemme sig bag en hæk og nemt komme væk via flugtveje som terrasse- eller kælderdør.

 

Skalsikring af huset

For mange mennesker betyder det en ekstra tryghed, når alarmen kan tilkobles om natten. Der er forskellige alarmer, som tilbyder den mulighed – fx via forskellige sensorer, der aktiveres om natten – du kan også skalsikre huset.

Skalsikring betyder, at du får koblet alarmer på døre og vinduer og hvis disse bliver åbnet eller ødelagt, går alarmen i gang.

Sæby El har mange års erfaring med skalsikring og montering af alarmsystemer – kontakt os i dag på 📞 98 46 24 66, så kan vi udarbejde et uforpligtende tilbud på en sikringsløsning.

Indbrud – og hvad så?

Når først man har haft indbrud, vil man gerne undgå at opleve det igen. Og selvom det i gennemsnit er 1 ud af 100 boliger, der oplever indbrud i løbet af et år, så er risikoen for indbrud i samme hus faktisk 5 gange højere end i andre boliger.

Samtidig øges risikoen desværre for at nabohusene oplever indbrud efterfølgende.

 

Få Sæby El til at montere din alarm

Vil du og din familie undgå indbrud eller sikre at I ikke oplever det igen, så kan vi hos Sæby El A/S i Sæby hjælpe jer.

Vi har stor erfaring med sikring, alarmsystemer og overvågning. Selvom du kan finde forskellige alarmløsninger på markedet i dag, hvor du selv står for monteringen, så er det altid en god ide at få en elektriker eller professionel alarmmontør til at stå for det. Det handler netop meget om vinklerne og opsætningen af alarmen.

Hos Sæby El A/S i Sæby kan vi hjælpe dig – kontakt os i dag på 📞 98 46 24 66.

Smadret vindue Aabenraa
App Arden El

Alarmen skal være brugervenlig for familien

I mange børnefamilier er børnene ofte er de første, der kommer hjem til huset. Alarmen skal være så brugervenlig, at børnene nemt kan tilslutte og deaktivere alarmen. Derfor har mange alarmsystemer både fjernbetjening, app og chip som gør, at børnene selv kan slå alarmen fra eller til.

Alt afhængig af hvilket alarmsystem du vælger, kan du få en notifikation, når der er aktivitet ved døren og/eller når alarmen slås fra, så du ved at dine børn er kommet sikkert hjem uden at uvedkommende har været på “besøg”.

Kontakt Sæby El  på 📞 98 46 24 66 og få et tilbud på alarmsystem til dit hjem.

Kontakt os

Privatlivs- og cookiepolitik

10 + 6 =

Find os

Havnen 16
9300 Sæby

Tlf.: 98 46 24 66
Mail: lars@saeby-el.dk