Installation og montering af ladestander i hjemmet

Du skal til at købe ny eller har allerede en elbil – TILLYKKE med det! Det er det første skridt til en grønnere hverdag.

Men hvordan er det så lige med den ladestander? Enten får man den med i købet hos bilforhandleren, hvis ikke, skal man selv ud at finde den.

Uanset hvad, bør det være en autoriseret el-installatør, der monterer din ladestander til din elbil, da det giver en stor belastning at oplade en elbil. Hos Sæby El A/S i Sæby ved Frederikshavn kan vi montere og installere din ladestander uanset hvor du måtte have behov for det. Vi kører i hele Nordjylland. Kontakt os på 📧 lars@saeby-el.dk eller ring til os på 📱 9846 2466.

Krav om autoriseret el-installatør til montering

Det er på forhånd ikke til at vide, hvordan ens el-installationer er udenfor. Og hvis du har brug for at få ændret på el-installationen, som for eksempel for at få sat en særlig ladestikkontakt op eller få en ekstra sikringsgruppe i eltavlen, skal du have en autoriseret el-installatør til at lave arbejdet. Det er desværre ikke arbejde, du selv må udføre uden autorisation.

Vi hjælper dig med montering af ladestander

Som din autoriseret el-installatør, monterer vi din nye ladestander i hele Nordjylland uanset om den er købt hos os, din bilforhandler eller et tredje sted. Vi kommer forbi og kigger på dine nuværende el-installationer, hvor vi herefter sammen ser vi på dine behov og vi giver dig et tilbud på montering af en ladestander til din el- eller hybridbil.

 

Køb af ladestander til din elbil

Vi samarbejder med en række brands inden for ladestandere. Vi samarbejder og sælger bl.a. Charge Amps 🔌– og du kan derfor også købe dem gennem os, hvis du eksempelvis skal bruge en ekstra ladestander til hjemmet eller i sommerhuset.

Vi monterer alle slags, typer og mærker af ladestandere, uanset om de er købt gennem os eller et andet sted. Det vigtigste er, at det er en autoriseret el-installatør, som står for monteringen af ladestationen til elbilen, da kapaciteten i installationen skal være kraftig nok til at lade over en længere tidsperiode, f.eks. natten over.

Er du i tvivl om din nuværende ladestander eller har du brug for rådgivning til køb af en ladestander, kan du med tryghed kontakte os på enten 📧 lars@saeby-el.dk eller 📱 9846 2466 – vi hjælper dig gerne med rådgivning samt montering af din ladestander.

 

Ladestander til sommerhuset eller hjemmet?

Har man først fået en ladestander til hybrid- eller elbil i hjemmet, er det meget svært at undvære en i sommerhuset. Vi sætter flere og flere ladestandere op i folks sommerhuse, fordi det bare er nemmere.

Hvis du udlejer dit sommerhus, ser vi også at det efterhånden er en ting flere personer efterspørger, specielt udenlandske lejere.

Flere brands af ladestandere tilbyder bl.a. at ladestanderen kan deles mellem to biler. Dette vil sige, at man kan dele ladestationen med en nabo eller hvis man nu har to eldrevet biler i familien, kan man oplade begge biler på samme tid.

Kontakt os for montering af ladestander

Ring til os på 📱 9846 2466 og fortæl os omkring dit behov og hvor du har brug for montering af en ladestander – herefter finder vi den helt rigtige løsning til dig, din bolig og din familie. Sæby El A/S holder til i Sæby nær Frederikshavn, men vi opererer i hele Nordjylland. 

Kontakt os

Privatlivs- og cookiepolitik

4 + 12 =

Find os

Havnen 16
9300 Sæby

Tlf.: 98 46 24 66
Mail: lars@saeby-el.dk