3 gode fordele og grunde

til at eje din egen ladestander til din el- eller plug-in hybrid bil

TS-gruppen forhandler bl.a.

Charge Amps
Schneider Electric EVlink
Spirii
Wallbox

1. Slut med kø og ventetid

Det er bare praktisk med en ladestander til din el- og plug-in hybrid bil derhjemme, ved sommerhuset eller anden bolig.

Du har mulighed for at opnå langt større fornemmelse af frihed, da du ikke behøver at holde i kø, skal lede efter en ledig stander, og du kan lade, lige når du har lyst og tid, eksempelvis om natten, mens huset sover – så er bilen også klar til morgendagen.

Det kan frigive og give dig mere tid, så du kan fokusere på andre ting, såsom at få handlet ind, undgå myldretid, hente børn, komme hjem før, køre senere på arbejde og meget, meget mere!

Helt enkelt bliver livet med en el- eller plug-in hybrid bil mere komfortabelt og nemmere for dig.

Første gode grund
Fart på
Anden gode grund
Tid er penge

2. Spar penge

Du sparer penge ved at eje din egen ladestander, da det er en billigere løsning end at leje den gennem et abonnement. Dette er specielt aktuelt, hvis du kører færre end 25.000-30.000 km om året. Biler i Danmark kører i gennemsnit 15.000-20.000 km årligt.*

Med din egen ladestander betaler du udelukkende for den strøm du forbruger modsat et fast månedligt beløb.

Du kan opnå yderligere besparelser ved at indgå en serviceaftale (typisk 70-100 kr. månedligt) og derved kan du modtage refusion af den elafgift du giver for at lade din bil. Både prisen på aftalen og hvor meget du får i refusion pr. kWh afhænger af din aftale og dit elselskab.

Du kan endda spare mere, da du styrer hvornår du lader og til hvilken pris. Med fuld kontrol over din egen ladestander kan du vælge at oplade din elbil, når elprisen er på sit allerlaveste i løbet af et døgn (som regel, men ikke altid tilfældet, i nattetimerne). De fleste elselskaber lader dig tilgå en oversigt over, hvornår strømmen typisk er billigst at købe og forbruge hos dem.

Vi rådfører dig meget gerne om, hvordan du kan opnå flere besparelser på 📞 98 46 24 66 eller ✉️ lars@saeby-el.dk.

3. Autoriseret installation

Sæby El er din lokale og autoriseret el-installatør i Sæby i Nordjylland og vi tilbyder altid rådgivning, installation og service, når det kommer til ladestandere. Ønsker du kun én eller to af det nævnte, hjælper vi dig stadig meget gerne.

Som en del af TS-gruppen har vi et stærkt landsdækkende netværk og det betyder at vi altid kan hjælpe dig, uanset hvorhenne i landet du er, og om det er til dit hjem eller sommerhus. Det betyder også at vores sortiment er bredt, da vi har mulighed for at forhandle en større pulje af forskellige udbydere og leverandører af ladestandere.

Vi er altid inde over den nyeste viden inden for el-branchen gennem diverse kurser og uddannelser. Det sikrer dig som kunde, at du altid får udført arbejdet på baggrund af den seneste viden inden for feltet af ladestandere. Vores folk er altid uddannet til at udføre montering samt installation af din nye ladestander professionelt og helt efter lovgivningen.

Vi giver meget gerne uforpligtende tilbud på en ladestander med montering og installation. Tilbuddet kan du selv vælge om du vil takke ja til eller tage med dig til anden side.

Husk at installationen af en ladestander altid skal* udføres af en autoriseret el-installatør for at forsvarlig og lovligt udført.

Tredje gode grund
Brug en professionel elinstallatør
Ladestander til din elbil
Ladestander til din elbil

Kontakt os

Privatlivs- og cookiepolitik

10 + 3 =

Find os

Havnen 16
9300 Sæby

Tlf.: 98 46 24 66
Mail: lars@saeby-el.dk